1246429356_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä on hyvä vinkki "vanhoille" banaaneille eli siis ylikypsille.

Ohje:

150g voita/margariinia

1 1/2dl fariinisokeria

3-4 banaania

2 munaa

1tl kaneli

1tl kaardemumma

1tl sooda

1tl leivinjauhetta

4dl vehnäjauhoja

1246429310_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sulata miedolla lämmöllä rasva ja fariinisokeri (Muista pitää mietolämpö)

soseuta banaani ja lisää joukkoon

1246429322_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

sekoita!

1246429330_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mittaa kuivat ainekset toiseen kulhoon ja lisää rasvaseos joukkoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

1246429338_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rasvaa ja korppujauhoita vuoka ja kaada taikina taisaisesti.

1246429346_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paista uunin alatasolla 175 asteessa vajaa tunti. Anna valmiin kakun vetäytyä rauhassa! Itse tykkään tarjoilla vasta parin tunnin päästä aikasintaan, jotta varmasti on kiinteää myös sisältä!