Tässä on hyvä vinkki "vanhoille" banaaneille eli siis ylikypsille.
Ohje:
150g voita/margariinia
1 1/2dl fariinisokeria
3-4 banaania
2 munaa
1tl kaneli
1tl kaardemumma
1tl sooda
1tl leivinjauhetta
4dl vehnäjauhoja
Sulata miedolla lämmöllä rasva ja fariinisokeri (Muista pitää mietolämpö)
soseuta banaani ja lisää joukkoon
sekoita!
Mittaa kuivat ainekset toiseen kulhoon ja lisää rasvaseos joukkoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Rasvaa ja korppujauhoita vuoka ja kaada taikina taisaisesti.
Paista uunin alatasolla 175 asteessa vajaa tunti. Anna valmiin kakun vetäytyä rauhassa! Itse tykkään tarjoilla vasta parin tunnin päästä aikasintaan, jotta varmasti on kiinteää myös sisältä!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.