1243973356_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pikku neiti täytti tässä hiljattain kaksi vuotta ja hän sai kissa kakun

1243973325_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kakun koko on n.50cm. (uunipelti koko) Tein niitä kolme ja perus ohjeella. poistin hiukan perunajauhoja ja lisäsin Cacao-jauhetta. Täytteenä valkosuklaa kreemeä ja mansikan paloja.

1243973341_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvan löysin netistä googlettamalla. Kopioin kuvan leivinpaperiin ja siitä kaulittuun marsipaaniin.

Elintarvike tussilla (musta) rajaukset. Punaista elintarvikeväriä maalaukseen ja valkoista elintarvike jauhetta myöskin käytetty. Tein kuvan melkein viikkoa etukäteen. Kakun päälle laitoin sen edellisenä iltana, kuvan alle on hyvä laittaa kreemeä jotta kuva hiukan "kostuu".

Kakkupohja:

3 munaa

1,5 dl sokeria

1 dl perunajauhoja

2 rkl Cacao-jauhetta

1 rkl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi ( mitä pidempää jaksat vaahdottaa sen parempi, ei kuitenkaan äärettömyyksiin!). Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää vaahtoon siivilän läpi, kevyesti vaahtoa nostarn ja "sekoita" kahdeksinkon muodossa. Paista uunin alatasolla 175 astetta noin 20-30 min.

Huom! Jos teet pellillisen niin kakku kypsyy aavistuksen nopeammin kuin pyöressä kulhossa!!

Täyte:

100g margariiniä tai voita

250g suklaata (valko-/maito-/tummasuklaa)

1/2 purkkia Mascarbone-tuorejuustoa

2 rkl tomusokeria

Sulata suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Sekoita tasaiseksi margariini/ voi ja tuorejuusto. Lisää suklaa ja tomusokeri kokoajan sekoittaen. Jatka kunnes kreeme kuohkeaa.

Päällinen:

500g marsipaania

2 prk mansikanmakuista floora vispiä

elintarvike värejä